Наско Сираков се отказа от титлата

Наско Сираков се отказа от титлата
Спортно-техническият директор на Левски Наско Сираков. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

"Начинът, по който играем, не ни позволява да си мислим за челните места", сподели спортно-техническият директор на Левски Наско Сираков след поражението с 0:2 от Лудогорец на "Герена", предаде БГНЕС.

"Казах ви, че има три отбора, които са доста пред нас. Надявах се да сме скъсили разликата, но когато не те надиграе, но те победи по-добър отбор, трябва да го приемеш..

Не мога да бъда недоволен от поведението на играчите, трябваше все пак да са по-агресивни. Стигаме до вратата и не вкарваме положенията си", сподели Сираков.

"Надявам се на Нова година да имаме отбор, който да ни позволява да играем по-спокойно срещу тези тимове. За клуба приоритет тая година е строежът на сектор "А". Ние попълваме отбора с играчи без договори. Гледаме играчи, които на Нова година ще вземем – поне 4 човека. Надявам се утре да имаме поне още едно попълнение и това ще е до Нова година. Чужденец е", продължи той.

"Ние ще играем всеки мач до края за повече точки, но разликата до челниците е голяма. Начинът, по който играем, не ни позволява да си мислим за челните места. На тоя етап не стоят пред нас мисълта за някакви треньорски промени. Публиката беше прекрасна, но отборът не беше на тази висота. Феновете трябва да са по-търпеливи, обещавам им, че ще закарам Левски там, където съм го закарвал", обеща Сираков.

#Левски #Наско Сираков #Лудогорец

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници