Принц Уилям: Синът ми реве като лъв

Принц Уилям: Синът ми реве като лъв
Принц Уилям призна, че престолонаследникът реве като лъв. Снимка: ЕПА/ БГНЕС
A A+ A++ A

Британският принц Уилям сравни гласа на своя малък първороден син Джордж с рева на лъв. Според бащата, бебето не отстъпва на царя на животните.

Уилям направи тази алегория, докато изнасяше реч на благотворително мероприятие, посветено на съхраняването на африканската фауна.

"Неотдавна с Катрин станахме горди родители на дете, което със своя глас не отстъпва на рева на лъв", сподели херцогът на Кеймбридж.

"В действителност това е нашата първа вечер без него. По тази причина не ни се обиждайте, ако забележите, че гледаме нашите мобилни телефони, за да проверим как е Джордж", предупреди той.

Принц Уилям заяви, че като всеки загрижен родител се интересува какво наследство ще остави на своите деца. Той даже не може да си представи, че днешните деца живеят в свят, от който вече са изчезнали дивите носорози.

Принцът се надява заедно със семейството си да посетят Източна Африка, която той толкова обича. Известно е, че именно там Уилям направи предложение на своята Кейт.

Докато херцозите на Кеймбридж изпълняваха своите функции, малкият Джордж беше поверен на опитната гледачка Джеси Уеб. Преди години тя се е грижела и за принцовете Уилям и Хари.

#принц Уилям #Кеймбридж #Кейт #Африка #принц Джордж

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"