Кетчуп и пържени картофи за Парис Хилтън във VIP Brother

Кетчуп и пържени картофи за Парис Хилтън във VIP Brother
A A+ A++ A

Вчера стана ясно, че милионерската наследница Парис Хилтън е чуждестранната звезда, която ще участва в новия сезон на VIP Brother. Оказва се, че за да погледне на страната ни с добро око, 32-годишната милионерка е пожелала хонорар от 150 000 евро.

Блондинката обаче е поставила и сериозни условия за престоя си в къщата, който ще продължи кратко. Много вероятно е да е за три дни, колкото беше и престоят на Памела Андерсън миналата есен.

Запаси от големи количества кетчуп трябва да има на трапезата за блондинката. Сосът е една от любимите добавки към храната на най-известната наследница на семейство Хилтън. Също така Парис държи в закуската й да има и ситно нарязани пържени картофки.

Сред условията й за престоя е меню, в което фигурират само биохрани. Тя иска отделна стая за непушачи с царски размери, а в къщата трябва да мирише на ванилия и лавандула. Блондинката е споделила, че би се радвала и ако около нея винаги има свежи цветя, съобщи водещата на шоуто Александра Сърчаджиева.

Вероятно е Парис да пристигне в България с полет от Ибиса. Цяло лято тя живя там в лятната си вила. Освен това е работила като диджей в един от най-известните клубове на испанския остров - "Амнезия".

„Държим да подчертаем, че хонорарът, който госпожица Хилтън поиска от нас, се оказа доста постижим за родните стандарти. Имали сме български звезди, които са държали да вземат от нас два пъти повече пари от тези, които платихме на Памела Андерсън миналата година и сега ще получи хотелската наследница", каза програмният директор на Нова телевизия Антоний Мангов.

Кои българи ще се срещнат с американката - по традиция това е една от най-големите тайни на "ВИП Брадър". Дни преди началото категорично е ясно, че олимпийските медалисти Тервел Пулев и Станка Златева ще бъдат съквартиранти. Сред съквартирантите ще бъде и лицето на контрапротестите - Мишо Шамара. Бившият депутат Павел Чернев вероятно също ще бъде в къщата. Поканени са още чалга певицата Лияна и Ирина Флорин, пише в. "24 часа".

#Антоний Мангов #VIP Brother #Парис Хилтън

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници