Писанчев: ДАНС продължава да работи срещу посегателствата върху бюджета

Писанчев: ДАНС продължава да работи срещу посегателствата върху бюджета
„Търсят се възможности за непрекъснато развитие на професионалната компетентност на служителите на ДАНС, като за целта се изпълняват проекти по ОП „Административен капацитет“, добави Писанчев. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Сред приоритетите на ДАНС ще продължават да бъдат посегателствата върху бюджета и механизмите за ефективно разпределение на държавни средства и средства от ЕС“, заяви председателят на ДАНС Владимир Писанчев в началото на XI конференция „Сигурността в Югоизточна Европа - в търсене на интелигентни решения“, предава БГНЕС.

Освен ефективното противодействие на рисковете и заплахите сред предизвикателствата пред агенцията е запазването на функционалността през периода на трансформация вследствие на промените в законодателството.

„За тази цел са създадени механизми за сътрудничество с компетентните институции и основно с МВР и прокуратурата“, заяви Писанчев.

„Търсят се възможности за непрекъснато развитие на професионалната компетентност на служителите на ДАНС, като за целта се изпълняват проекти по ОП „Административен капацитет“, добави Писанчев.

#ДАНС #Владимир Писанчев #бюджет #МВР

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"