Под прикритие в САЩ

Под прикритие в САЩ
Снимка: Под прикритие
A A+ A++ A

Култовият криминален сериал на БНТ „Под прикритие“ бе официално представен на ежегодния американски пазар за телевизионна и филмова продукция АФМ (American Film Market).

Тази година за първи път в каталога на пазара се представя български сериал, изтъкнаха от БНТ, добавяйки, че дистрибуторите от New Films International създадоха специален трейлър, с който ще предлагат БНТ продукцията на американските телевизионни компании и продуценти.

„Това е най-значимото събитие за всички професионалисти в кинопроизводството, финансирането и дистрибуцията на телевизионни и филмови продукции. „Под прикритие“ е безпрецедентно събитие за родното телевизионно филмопроизводство и невероятен пробив на Националната телевизия на световния кинопазар“, казва още в съобщението си националната телевизия.

Всяка есен в началото на ноември представителите на глобалната киноиндустрия от целия свят се срещат в Меката на световното кино – Санта Моника, Калифорния, припомнят от БНТ, като добавят, че тази година в Лос Анджелис се представят повече от 400 нови заглавия на над 30 езика, а повече от 8000 дистрибуторски компании подписват сделки за стотици милиони долари.

#САЩ #сериал #филм #Под прикритие

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Култура
Последно от Култура

Всички новини от Култура »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници