Плевнелиев смени шефовете на разузнаването

Плевнелиев смени шефовете на разузнаването
Президентът Росен Плевнелиев подписа укази за смяна на ръководството на НРС. Снимка: ЕПА
A A+ A++ A

Президентът Росен Плевнелиев подписа днес укази за освобождаване на старото и назначаване на новото ръководство на Националната разузнавателна служба (НРС).

Президентът Росен Плевнелиев подписа укази за смяна на ръководството на НРС, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

С указ назначава на длъжност и удостоява с висше офицерско звание: полковник Драгомир Димитров – назначава го на длъжността заместник-директор на Националната разузнавателна служба и му възлага цялостното ръководство на службата до назначаване на директор на НРС и го удостоява с висше офицерско звание бригаден генерал.

Президентът подписа и указ, с който назначава полковник Георги Миленов на длъжността заместник-директор на Националната разузнавателна служба.

Генерал-лейтенант Кирчо Киров е освободен с указ от Президента от длъжността директор на Националната разузнавателна служба и от военна служба.

Освободени от длъжност са и генерал-майор Людмил Ангелов - от длъжността заместник-директор на Националната разузнавателна служба и от военна служба; полковник Звездомир Пенков - от длъжността заместник-директор на Националната разузнавателна служба.

#Росен Плевнелиев #Плевнелиев #Президент на България #държавен глава #укази #ръководство #Национална разузнавателна служба #НРС

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници