Христова: Оформя се коалиция ГЕРБ, ДСБ и ДБГ

Христова: Оформя се коалиция ГЕРБ, ДСБ и ДБГ
Христина Христова прогнозира, че изборите вероятно ще са през май догодина. Снимка: senzacia.net
A A+ A++ A

"Покрай опита за овладяване на протестите от ГЕРБ и от така наречения Реформаторски блок, постепенно като че ли, се оформя бъдеща партийно-политическа коалиция. Тази коалиция е ГЕРБ, ДСБ и "Движение България на гражданите".

Това каза председателят на НДСВ Христина Христова при анализа си на ситуацията в събота при откриването конференция на Младежкото НДСВ, предаде БГНЕС.

"Ситуацията в България е ситуация на политическа криза", каза Христова. Тя изброи белезите на политическа криза, сред които това, че възрастта на правителството е равна на възрастта на протестите. Председателят на НДСВ в оставка посочи, че днешните протести са най-масовите протести, които помним от 1989 – 1990 година насам и най- продължителните протести.

Христова заяви, че кадровите назначения всеки ден провокират здравия разум на гражданите на България и чувството им за справедливост. "Хората не искат и не могат да понасят това задкулисие и затова протестът е срещу тези, които са субектът на това задкулисие", допълни Христова и каза, че това са БСП, ДПС, Атака и ГЕРБ.

Тя прогнозира, че ще има предсрочни избори, но навярно те ще са заедно с евроизборите през май следващата година.

#Христина Христова #НДСВ #ГЕРБ #Атака #БСП #ДСБ #ДПС

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници