Антон Кутев: 99% от хората, които протестират, са загубили изборите

Антон Кутев: 99% от хората, които протестират, са загубили изборите
Според Кутев някой е подменил протестите. Снимка: БГНЕС, архив
A A+ A++ A

"В момента 99% от хората, които протестират, са загубили изборите", категоричен бе червеният депутат Антон Кутев пред Нова телевизия в събота.

По думите му на протестите в момента няма нито един човек, който да е гласувал за БСП.

Той подчерта, че първоначално протестът е бил справедлив и тогава левицата не е имала доводи срещу него. "Докато сега имаме доводи срещу протестите, които се провеждат".

Според Кутев протестиращите тогава и сега са различни. "Някой подмени протестите. Ние имахме най-голяма полза от това, но нямахме възможност да го направим", коментира той.

По думите му сега вече става дума за друго - става дума за реваншизъм. "За хората, които са загубили властта и искат да си я върнат. Управлението на страната е легитимно за разлика от част от протестите", подчерта той, цитиран от "Стандарт".

Що се отнася до новия ляв проект, за който Татяна Дончева и Георги Първанов дадоха заявка, Кутев заяви, че едно такова нещо не касае Станишев, а какво ще се прави с монополите, майчинските. "Ако Първанов иска да прави нов проект, да каже какво ще представлява той. Къде ще бъде - в ляво или дясно от БСП. Кои са ключовите неща, които този проект може да развие", коментира Кутев.

#Антон Кутев #Татяна Дончева #Георги Първанов #БСП

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »