Ани Цолова: Напускането на бТВ не е свързано с обида

Ани Цолова: Напускането на бТВ не е свързано с обида
Ани Цолова заяви, че напускането на бТВ не е свързано с обида. Снимка: skandalno.net
A A+ A++ A

Водещата Ани Цолова подчерта в ефира на Нова телевизия в събота, че напускането на бТВ не е свързано с обида. Според нея в публичното пространство излизат нереално високи суми, сочени като заплати за нея и Виктор Николаев в Нова телевизия.

Целта на информациите била тв дуетът да бъде злепоставен, за да загуби аудиторията си. В същото време тя поясни, че двамата водещи не търсят вина в бТВ и дори благодари на шефката на новините Люба Ризова.

Сутрешният блок на бТВ е бил спрян през август не защото водещите Виктор Николаев и Ани Цолова са искали да си починат. В студиото на "На светло с Люба Кулезич" Николаев заяви, че сутрешният блок е спрян неочаквано, "защото се измориха" или "всъщност някой друг е искал да си почине от нас, а не ние да си починем толкова".

Цолова коментира още, че задаването на логични въпроси от страна на журналистите се смята едва ли не за геройство. Не случайно сме на едно от последните места по свобода на словото, каза Цолова. Ние винаги сме се стремяли да задаваме логичните въпроси, вметна и Виктор.

Двамата казаха още, че винаги са работили за истината, стремяли са се към нея и ще продължат да правят това и в Нова тв. Те се похвалиха, че телевизията им прави страхотно студио, но докато то стане, ще работят в изнесено студио.

Припомняме, че през август водещите Ани Цолова и Виктор Николаев спряха да водят сутрешния блок на бТВ и от 9 септември започват сутрешното предаване по Нова телевизия.

#Ани Цолова #Виктор Николаев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници