Националите загубиха нещастно в Италия

Националите загубиха нещастно в Италия
Загубихме с 0:1 срещу Италия. Снимка: new.sliven.net
A A+ A++ A

Българският национален отбор по футбол загуби с минималното 0:1 при гостуването на Италия в световна квалификация за Мондиал 2014, която се игра пред препълнените трибуни на стадион "Ренцо Барбера" в Палермо, но въпреки поражението остава на второто място в класирането в Група "B".

Единственото попадение падна в 38-ата минута, когато Алберто Джилардино засече с глава отблизо центриране на Кандрева отляво. През втората част нашият тим показа много силна игра и на няколко пъти бе много близо до изравняването. Капитанът на италианския тим Буфон първо демонстрира невероятен рефлекс, избивайки удар от 2-3 метра на Ивелин Попов в 48-ата минута, а след това отново стражът на Ювентус изби от голлинията опасен удар на наш играч, съобщи БГНЕС.

В крайна сметка Италия спечели мача и вече има актив от 17 точки от 7 мача. България е втора с актив 10 точки, а три тима - Чехия, Армения и Дания, са с по 9 точки, също от 7 мача. За нашият национален отбор следва гостуване на Малта, Италия ще приеме в Торино тима на Чехия, а Армения домакинства на "червения динамит". Двубоите са във вторник.

#Италия #Чехия #Дания #Бразилия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници