Ники Михайлов: На 100% трябва да спечелим мача с Малта

Ники Михайлов: На 100% трябва да спечелим мача с Малта
Ники Михайлов се надява на победа в петък. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

"Тръгваме здраво стъпили на земята. Знаем срещу кого излизаме, все пак това е фаворитът в групата", каза вратарят на националния ни тим Ники Михайлов, цитиран от БГНЕС.

"На всяко голямо първенство те са или на финал, или на полуфинал. Надявам се, да измъкнем нещо от този мач. Да не се заблуждаваме това е много добър отбор. Играхме в София, но там пред тяхна публика ще е много по-трудно, но се надявам да играем добре. Надявам се да няма проблеми със съдийството. Нека да играем като равен с равен и по-добрият да победи. Силите да са 50-50. Едва ли Италия се притесняват от нас. Те излизат и от първите минути търсят трите точки. Ние също излизаме и се опитваме да се представим на ниво. И двата ни мача са тежки. Мачът, който трябва да вземем на 100% е с Малта. Утре, ако измъкнем нещо е бонус за нас", каза вратарят на Верона.

Михайлов коментира проблемите в Скуадра Адзура, като каза: "Както Италия, така и ние не сме в оптимална форма. Това е добре за нас, но и при нас някои футболисти все още не играят".

Бившият играч на Твенте разкри, че се възстановява добре от травмата на коляното. "Вече съм добре. Имах леки проблеми с коляното, сега ми бият инжекции, правят ми терапии, но се чувствам добре и тренирам с отбора", завърши Ники.

#Ники Михайлов #Италия #България #Малта

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »