Контрапротестът се пренася до парламента

Контрапротестът се пренася до парламента
Контрапротестът се пренася до парламента. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

На 5 септември гражданите, които подкрепят правителството, ще се съберат в 8:00 часа сутринта, за да подкрепят с присъствието си работата на българския парламент.

Предвидено е представителите от инициативата „За нов обществен договор“ да застанат между служебния вход на Народното събрание и Храм-паметника „Свети Александър Невски“, за да изразят позицията на над 711 хиляди души от всички 28 области в страната, които настояват да бъде даден шанс на българския парламент и правителството.

„Летният сезон свърши, а след него ще дойдат сметките“, споделиха гражданите.

„Ако няма действащ парламент, кой тогава ще реши най-належащите проблеми, стоящи пред всеки от нас? Ние искаме народните представители и властта да си свършат работа, за която са избрани! Видяхме, че все пак при добро желание цените на тока могат да бъдат свалени, а майчинските - могат да бъдат увеличени.“

„Бяха направени решителни стъпки за подобряване на пенсионната система, бизнес климата, младежката безработица. Въпреки това очакваме още от страна на управляващите по всички 18 граждански искания, за които кабинетът получи нашия кредит на доверие“, допълни Стоян Тодоров от гражданска инициатива „За нов обществен договор“.

#правителство #контрапротест #Стоян Тодоров #Народно събрание #обсада

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници