Спас Панчев: Вот на недоверие към Орешарски няма да мине

Спас Панчев: Вот на недоверие към Орешарски няма да мине
Според заместник-председателя на Коалиция за България Спас Панчев евентуален вот на недоверие към настоящото правителство няма да има успех. Снимка: www.vsekiden.com
A A+ A++ A

„Евентуален вот на недоверие срещу кабинета „Орешарски“ не би имал никакви шансове за успех“, каза в интервю за Радио „Фокус“ заместник-председателят на Коалиция за България Спас Панчев.

По думите му обаче е много вероятно ГЕРБ въобще да не инициира подобен вот. „Ние сме подготвени за този вот. Аз съм убеден, че той няма да мине, защото правителството на премиера Пламен Орешарски работи в изпълнение на нашите обещания по време на предизборната борба“, каза той.

Панчев обясни, че основният приоритет на Коалиция за България през новата парламентарна сесия ще бъде отмяната на законите, приети от ГЕРБ в рамките на предишния парламент, защото по думите му те са били лобистки и в услуга на монополите, а не на българските граждани.

Спас Панчев обеща още управляващите да изготвят законодателство за подпомагане на бизнеса и да бъде свален прагът за енергийни помощи.

#Спас Панчев #обещания #борба #ГЕРБ #граждани #помощи

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници