Цветлин Йовчев: Има данни за автобуси, които ще пристигат от страната в сряда

Цветлин Йовчев: Има данни за автобуси, които  ще пристигат от страната в сряда
Във връзка с разследването на участниците в протеста от 23 юли, Йовчев каза, че са установени част от нещата, които са били изискани от прокуратурата. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Непрекъснато идват данни за автобуси, които в сряда ще пристигат от страната, заяви на брифинг в МВР министърът на вътрешните работи Цветлин Йовчев, предаде агенция "Фокус".

Коментарът бе направен по повод подготвяните протести в първия работен ден на народните представители след лятната им ваканция.

„Ще имаме готовност, ще направим всичко необходимо - да осигурим сигурността на гражданите и обществения ред. Имало е сигнали за хора, които се опитват да провокират насилие. Взимаме мерки. За щастие, повечето от тези сигнали се оказват несъстоятелни. Надявам се и сега да се окаже така”, посочи министър Йовчев.

Той обясни, че в по-голямата си част хората в протеста са нормални хора, които едва ли ще предприемат такива действия.

Във връзка с разследването на участниците в протеста от 23 юли, Йовчев каза, че са установени част от нещата, които са били изискани от прокуратурата.

„Убеден съм, че ще успеем да установим всички лица и ще предприемем мерки към тях. Става дума за тези лица, които се опитаха да провокират насилие. Имаме снимки на 39 лица, които участват активно в такива действия. Ще ги установим и ще подходим по закона”, заяви Цветлин Йовчев.

#Цветлин Йовчев #Йовчев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"