Първи Международен фестивал на татуировката започва в Бургас

Първи Международен фестивал на татуировката започва в Бургас
Първият международен фестивал на татуировката ще се проведе този уикенд в Бургас. Снимка: favim.com
A A+ A++ A

За първи път в Бургас ще се проведе Международен фестивал на татуировката - Tattoo Convention Burgas, съобщиха от пресцентъра на общината.

В събота и неделя в и около сградата на Дома на културата „Лукойл" ще покажат своите умения, въображение и талант местни татуисти от града и страната, наред с професионалисти от цяла Европа.

Освен демонстрации, в програмата на феста е включена и конкурсна част, която ще отличи най-добрите татуировки, разпределени в отделни категории – черно-бяла, цветна, малка, голяма, най-атрактивна и най-добра за деня.

Събитието ще бъде уникално по рода си, тъй като освен да се запознаят с авторски и оригинални произведения в областта на татуирането, всички присъстващи ще станат свидетели на "Freak show" и „Body Suspension", които ще покажат, че за човешката воля и силата на духа не съществуват физически норми и ограничения.

Освен това площадът в близост ще бъде превърнат в своеобразен мото-парк. Публиката ще види невероятно „Bike show" и мощни мотори ще нажежат тату-атмосферата. Всички събития във феста ще минат под музикалния съпровод на банди, които на живо ще „забиват" за допълнителна доза адреналин.

Събитието се организира съвместно с Община Бургас и е в подкрепа на Кандидатурата на града за Европейска столица на културата през 2019 година.

#Бургас #Европа #фестивал #татуировка

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"