Борисов: Ден по-рано трябва да си отива това правителство

Борисов: Ден по-рано трябва да си отива това правителство
„Познавам всички тези хора, пожелал съм им успех. Не можеш да казваш на това, което четири години си правил, БАСТА”, каза Борисов. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Ден по-рано трябва да си отива това правителство, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, предава „Фокус”.

Борисов бе категоричен, че няма притеснения относно работата на кметовете от ГЕРБ.

Те се доказаха вече през годините, че могат, знаят и разбират. Но с това ръководство всяко едно назначение, още с назначението на тази Тройна коалиция, на който и да човек, на който и да е пост, възниква скандал със самото назначение. Не ни очаква нищо добро и затова сега ще призова и активът, и хората да разясняват навсякъде, ден по-рано трябва да си отива това правителство”, добави Борисов.

Всякакви колебания, които имахме, че би могло нещо да се получи, нещо да направят, нямам никакви съмнения, че са безобразно кадрово неподготвени”, коментира още той.

Не можеш да казваш на това, което четири години си правил, БАСТА“, каза Борисов по повод новоучредената партия от бившия депутат от ГЕРБ Емил Димитров и Мирослав Найденов.

Борисов посочи, че не вижда защо да го притеснява новият политически проект БАСТА.

Познавам всички тези хора, пожелал съм им успех. Не можеш да казваш на това, което четири години си правил, БАСТА”, каза Борисов.

Това не са хора, хванати в гората. Четири години Найденов е бил министър. Какво казва за своето управление и ако не му е харесвало да си е отишъл. Никой на сила не го е държал дори и минута. Аз бих се радвал на тях, ако са съсредоточени да свалят Тройната коалиция: Атака, БСП и ДПС. Бих се радвал много, ако те са били искрени към мен през тези 4 години, към партията, да привлекат депутати от БСП, ДПС, Атака. Не виждам смисъл в това, което ежедневно чувам, че единствената им цел е ГЕРБ. Просто трябваше са напуснат много отдавна, ако това им е харесвало. Те са били много често с мен и е можело да споделят това”, коментира Борисов.

Той каза, че се надява целостта на ГЕРБ в парламента да се запази.

Това е нещо, което на този етап изобщо не ни е стояло на дневен ред”, посочи Борисов.

Относно това дали ще търси разговори с реформаторския блок, той каза, че им пожелава успех, както на колегите от БАСТА.

Всяка партия седи на своя крак, всяка партия се бори за всеки един от своите избиратели и всяка партия се явява сама на изборите, за да докаже и да иска да управлява. Това е правила ГЕРБ винаги, прави го и в момента”, отбеляза Борисов.

Хакнаха ми сайтчето, уплашиха се. Сега в понеделник ще вляза в Туитър да видя там какво ще направят“, каза Бойко Борисов относно хакнатия му профил във „Фейсбук“.

Те се опитват да пречат и да смачкат всичко, което не е в тяхна полза”, добави лидерът на ГЕРБ.

Той посочи, че истинската опозиция е когато мразят БСП.

Винаги сме ги побеждавали, надяваме се скоро да има избори и да ги победим пак”, добави Борисов.Той сподели, че не е бил на плаж и кметът Димитър Николов му е обещал да го води някъде.

Къпя се и си тръгвам, да мога някъде по средата на магистралата да гледам и мача после”, каза Борисов и обясни тена си с играта на футбол гол до кръста.

#Бойко Борисов #ГЕРБ #БАСТА #Мирослав Найденов #правителство

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"