Контрапротестиращи: Президент на лъжата и двойните стандарти

Контрапротестиращи: Президент на лъжата и двойните стандарти
Според контрапротестиращи Плевнелиев е президент на лъжата. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Контрапротестиращи отново се събраха пред президентството, недоволни от действията на президента Росен Плевнелиев, предаде БГНЕС. "

За пореден път куклата на конци няма позиция. Това не е обединител на нацията. Той не иска мир, дори си позволи да коментира, че България ще влезе във война, когато това му бъде наредено. Отново на него някой му дърпа конците. Всяко негово изказване е прецедент след прецедент, гаф след гаф. Крайно време е да си ходи и да не ни излага повече", заяви контрапротестиращата Ина Гергова.

Имаше плакат: "Президент на лъжата и двойните стандарти". Пред президентството бяха издигнати и плакати с надписи "Мир" и "Вето на агресията", с които граждани изразиха позицията си срещу тероризма в Сирия. Те се обявиха срещу агресията на САЩ върху страната.

"Измислят някакви причини, за да нападат една мирна държава, която се бори срещу тероризма на своята територия". Според тях България трябва да остане неутрална и освен това да работи за мира в страната, а не да участва във война.

#Росен Плевнелиев #контрапротест #България #Сирия #САЩ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници