Малайзия забрани наръчник по „ислямски секс“

Малайзия забрани наръчник по „ислямски секс“
Малайзия спря продажбите на наръчник за секс, издаван от група с противоречива репутация, която подтиква мюсюлманските мъже да правят групов секс със съпругите си. Снимка: European Pressphoto Agency
A A+ A++ A

Малайзия спря продажбите на наръчник за секс, издаван от група с противоречива репутация, която подтиква мюсюлманските мъже да правят групов секс със съпругите си.

Всеки, за когото се установи, че притежава „помагалото“, публикувано от „Клуба на послушните съпруги“, може да отнесе глоба от 16 хил. долара.

Три години затвор заплашват всеки, хванат да прави копия на книгата, съобщи Ей Би Си.

Няколко стотици екземпляра от наръчника, който не се продавал в книжарниците, изтекли на пазара. Изданието било резервирано за членките на асоциацията, предаде АФП.

Учебникът включва практични съвети за най-добрия начин за една мюсюлманка да задоволи съпруга си, като подчертава, че повечето жени не задоволяват повече от 10% от сексуалните нужди на съпрузите си.

Той включва 115 страници съвети без неприлични илюстрации, като препоръчва на „послушните жени“ да правят групов секс със съпруга си и останалите му съпруги.

Според множество мюсюлмани представените в наръчника съвети са обидни за жените.

„Клубът на послушните съпруги“ не спира да предизвиква полемики в страната от създаването си в началото на годината.

Вицепрезидентът на клуба Рохая Мохамед заяви в интервю за британския вестник „Стар“, че „Ева е била създадена, защото Адам изпитвал определени нужди. Мъжете имат нужди, които не могат да контролират. Ако тези нужди не се удовлетворят, мъжете ще идат да намерят друга жена. Такива ги е създал Аллах“.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници