Янаки Стоилов: БСП се нуждае от радикална промяна

Янаки Стоилов: БСП се нуждае от радикална промяна
Според Янаки Стоилов БСП има нужда от радикална промяна. Снимка: БГНЕС, архив
A A+ A++ A

„Създаването на нова лява формация зависи преди всичко от БСП, защото нейна е отговорността да отговори на очакванията на левите избиратели". Това заяви във Враца зам.-председателят на червената партия Янаки Стоилов.

По думите му БСП се нуждае от радикална реформа, защото, ако не е на нивото на своите отговорности, наистина ще се създадат предпоставки за алтернативна социалистическа партия, съобщи "Стандарт".

Стоилов не вижда смисъл в това да се търси самоцелно раждането на нова лява формация и на това отгоре да се правят социологически прогнози за влиянието на неродения Петко. По повод обвиненията на Георги Първанов, президент на България 2002 – 2012, за задкулисните решения на управляващите, Стоилов призна, че и на него му се е случвало да търси действителните инициатори и мотиви за някои решения.

„Но трябва все пак да се вземе предвид, че БСП не управлява самостоятелно, затова критиките трябва да се отправят и към ДПС", уточни депутатът.

За избирателите си във Враца той разкри в аванс, че в средата на септември се очаква истински десант на властта в центъра на Северозапада. Тогава в града ще се изсипе поне половината кабинет и ръководството на БСП, за да огласят мерките на управляващите за възраждане на региона.

#Янаки Стоилов #БСП #ДПС #Георги Първанов #Враца

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"