Пенев обяви разширения състав за квалификациите с Италия и Малта

Пенев обяви разширения състав за квалификациите с Италия и Малта
Пенев обяви разширения състав за квалификациите. Снимка: БГНЕС, архив
A A+ A++ A

Треньорът на националния отбор по футбол Любослав Пенев обяви футболистите, на които ще разчита за световните квалификации срещу Италия на 6 септември и срещу Малта на 10 септември.

В понеделник той изпрати повиквателни на деветима състезатели, играещи в чужбина, а днес допълни списъка с 16 играчи от българското първенство. ЦСКА ще бъдат представени за първи път от доста време в лицето на Емил Гъргоров, съобщи Нова телевизия.

От „Левски” пък има един играч – Владимир Гаджев. С най-голямо присъствие е шампионът "Лудогорец" - Владислав Стоянов, Йордан Минев, Светослав Дяков и Христо Златински. "Ботев" Пловдив и "Черно море" имат по трима представители - Йордан Христов, Веселин Минев и Тодор Неделев за пловдивчани и Георги Китанов, Александър Александров и Георги Илиев за варненци.

Играчите на „Литекс” пък са двама – Николай Бодуров и Илия Миланов. Останалите играчи в списъка са Николай Михайлов, Иван Иванов, Петър Занев, Радослав Димитров, Станислав Манолев, Георги Миланов, Ивелин Попов, Александър Тонев, Спас Делев, Димитър Рангелов и Венци Христов.

#Любослав Пенев #Малта #Италия #Левски #Литекс #ЦСКА

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"