Ще пищим ли като Англия, ако дойдат много бежанци?

Ще пищим ли като Англия, ако дойдат много бежанци?
A A+ A++ A

Сирия е пред военно положение и целият свят е настръхнал от възможни атаки и химически оръжия. Дано не сме на прага на Трета световна война.

В положение на гражданска война, сирийците бягат извън пределите на родината си и търсят спокойствие в страни като нашата.

Потокът от сирийски бежанци към България се е увеличил двойно за година. През първите седем месеца 2300 души са дошли от Сирия. И броят им ще продължава да расте.

Какво спокойствие търсят у нас, като не можем да им предложим нито работа и препитание, нито нормална държавна издръжка?

Дали не се оказва, че българите бягат на Запад, а на тяхно място идват сирийци и бежанци от Изток, които са с многолюдни семейства от по няколко деца?

Съвсем не съм против спасяването на нелегалните имигранти, но има реална опасност след няколко години населението в България да придобие съвсем друг облик.

Дали не е време „ваканцуващите“ депутати да се прибират и да обсъдят мерки по бежанския въпрос, за да не дойде моментът, в който ще пропищим от имигранти, по подобие на Великобритания?

#Сирия #България #бежанци #Великобритания

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от По ваш сигнал
Последно от По ваш сигнал

Всички новини от По ваш сигнал »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници