И „Лацио“ искали Бербатов

И „Лацио“ искали Бербатов
Агентът на Бербатов - Емил Данчев, вече заяви, че клиентът му не иска да напуска „Манчестър Юнайтед“ и ще обмисли други оферти само ако не получи предложение за нов договор. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Отборът на „Лацио“ проявява интерес към Димитър Бербатов и ще се опита да привлече нападателя на „Манчестър Юнайтед“ през лятото, гласи поредният слух.

Слуховете за бъдещето на нападателя продължават, въпреки че мениджърът на „Юнайтед“ сър Алекс Фъргюсън обяви, че тимът ще активира клаузата на Бербатов за удължаване на договора и той ще остане на „Олд Трафорд“ поне до лятото на 2013 година, съобщава calciomercato.com.

В момента българинът все още е с контракта си до края на този сезон и според италианското издание именно заради това ще изчака до юни, опитвайки се да прецени максимално добре всичките си опции.

Агентът на Бербатов - Емил Данчев, вече заяви, че клиентът му не иска да напуска „Манчестър Юнайтед“ и ще обмисли други оферти само ако не получи предложение за нов договор.

„Рома“ също изглеждат заинтересувани от случая, но като по-вероятна бъдеща дестинация за Бербатов стои „Лацио“.

„Орлите“ могат да вземат българина със свободен трансфер, а той ще им послужи добре, предвид застаряването на Мирослав Клозе и вероятната раздяла с Джибрил Сисе, който досега разочарова с изявите си.

#агент #Емил Данчев #„Манчестър Юнайтед“ #Бербатов #Димитър Бербатов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »