Томпсън: Кличко ще изяде Кобрата

Томпсън: Кличко ще изяде Кобрата
Кубрат Пулев. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Тони Тигъра Томпсън бързо надигна глава след поражението от Кубрат Пулев, заявявайки, че Кобрата "ще бъде изяден жив" само от левия прав на Владимир Кличко.

41-годишният ветеран загуби по точки от Пулев преди броени дни в германския град Шверин. Победата пък официално направи българина претендент за световната титла на IBF, държана в момента от по-малкия брат Кличко, предаде БГНЕС.

Самият Владимир ще се бие на 5 октомври в Москва с Александър Поветкин, а именно след тази среща Кобрата трябва да узнае с кого от двамата ще спори за титлата на IBF в тежка категория. Томпсън наистина се доказа като класен боксьор, но беше доста по-бавен в сравнение с Кобрата, който наложи от самото начало своя стил на игра. Американецът, който на два пъти е губил от Владимир Кличко, обаче е на мнение, че Пулев няма шанс срещу украинеца.

"Той ще бъде изяден жив само от левия прав на Влад. Шансовете на Пулев не са много добри, толкова бавен човек като мен го удря, да не говорим за Кличко", написа в "Туитър" янкито. По повод поражението си от българина той добави: "Енергията ми свърши, имах страхотен план, но не можах да го осъществя. Не си правех никакви услуги, приемайки този мач веднага след двубоите с Дейвид Прайс. Явно съм мислил, че съм на 21 години". Томпсън разкри още, че ще си вземе малка почивка, но планира пак да се завърне на професионалния ринг.

#Кубрат Пулев #Владимир Кличко

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"