Джъстин Тимбърлейк - големият победител на Видео-музикалните награди на MTV

Джъстин Тимбърлейк - големият победител на Видео-музикалните награди на MTV
Тимбърлейк беше част и от голямата изненада на събитието. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Джъстин Тимбърлейк отнесе най-престижната статуетка на Видео-музикалните награди на MTV.

Изпълнителят, който тази година се завърна на музикалната сцена с албума "The 20/20 Experience", грабна наградата за "Най-добър видеоклип на годината" за клипа на "Mirrors". 30-ата юбилейна церемония на наградите на музикалната телевизия бе снощи -25 август, в „Бърклис Сентър" в Ню Йорк, предаде bTV.

Тимбърлейк беше част и от голямата изненада на събитието. Изпълнителят изпя няколко свои солови парчета, след което към него се присъединиха бившите му колеги от N' Sync за изпълнението на хита „Bye Bye Bye".

Джъстин Тимбърлейк получи и специалната награда "Video Vanguard" на името на Майкъл Джексън за принос в развитието на съвременното музикално видео. По-рано с нея са били отличени Джордж Майкъл, The Rolling Stones, Бритни Спиърс и Дейвид Бауи.

Награда за "Най-добро женско видео" получи Тейлър Суифт за клипа на "I Knew You Were Trouble". В същата категория при мъжете победи Бруно Марс с видеото на "Locked Out of Heaven".

Статуетката за "Най-добър поп клип" грабна Селена Гомес за "Come and Get It".

Ежегодната церемония за най-добри музикални видеоклипове се провежда от 1984. Победителите се определят от броя гласове на зрителите на MTV.

Сред другите изпълнители, участвали в тазгодишната церемония, бяха Кейти Пери и Лейди Гага, които представиха последните си парчета за първи път на живо.

#Джъстин Тимбърлейк #MTV

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"