Три момчета на 14 и 15 години задържани за кражби в Слънчев бряг и Несебър

Три момчета на 14 и 15 години задържани за кражби в Слънчев бряг и Несебър
Грабежите били извършвани по идентичен начин - извършителите причаквали туристките в по-безлюдни места по всяко време на денонощието, като издърпвали чантите от раменете им, след което бягали и се криели в запустели тревисти местности в Слънчев бряг и по
A A+ A++ A

Полицията е задържала три момчета на 15 и 14 години за кражби в Слънчев бряг и Несебър, съобщават от Областана дирекция МВР-Бургас, предава „Фокус“.

Момчетата са били задържани от служители от Районно управление „Полиция“ - Несебър във връзка с четири грабежа, извършени над български и чуждестранни туристи на територията на Слънчев бряг и Несебър.

При грабежите са отнемани дамски чанти и вещите в тях. Извършителите са криминално проявените З.Р., 15-годишен, А.И., 15-годишен и Б.Д., 14-годишен, и тримата от бургаския квартал „Горно Езерово“.

Грабежите били извършвани по идентичен начин - извършителите причаквали туристките в по-безлюдни места по всяко време на денонощието, като издърпвали чантите от раменете им, след което бягали и се криели в запустели тревисти местности в Слънчев бряг и по дюните.

Част от вещите, предмет на престъпленията, са намерени и иззети, а други - продадени на неустановени лица в Слънчев бряг и Бургас. Извършителите изгаряли част от личните документи и дамските чанти.

Работата по цялостното документиране на престъпната дейност на младежите продължава от служители на Районно управление „Полиция“ - Несебър.

#Слънчев бряг #Несебър #кражби

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »