Тодор Гребенаров: Работим по всички версии за пожара в пловдивския театър

Тодор Гребенаров: Работим по всички версии за пожара в пловдивския театър
Според шефа на пловдивската полиция, се работи по всички версии за пожара в Драматичния театър. Снимка: iztochnik.com
A A+ A++ A

„Работим по всички версии за пожара в Драматичния театър в Пловдив. Причината за инцидента може да е от късо съединение, искра, но не се изключва и умишлен палеж“, съобщи пред журналисти директорът на Областната дирекция на МВР в града, комисар Тодор Гребенаров, предаде радио “Фокус” – Пловдив.

Окръжният прокурор на Пловдив е уведомен незабавно за пожара. „Предстоят доста неща, които да извършват колегите както от пожарната, така и от полицията“, каза Гребенаров.

Сформирана е оперативна група, която ще извърши цялостен анализ, проверка и оглед на мястото, който вероятно ще продължи цял ден, за да не се възпламени отново огъня. Ще бъдат проверени датчиците, които са за известителната техника на пожарната, за да се установи кога са се задействали за пожара.

Директорът на пловдивската полиция каза, че ще бъдат взети и записите от камерите на “Общинска охрана” по главната улица, за да се види, кой е влизал в театъра, ще бъдат разпитани и свидетелите. Тодор Гребенаров е уверен, че до три дена ще има яснота по причините за случилото се.

#Тодор Гребенаров #театър #Пловдив #техника #дни #огън #МВР

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"