Четирима удавени през последното денонощие

Четирима удавени през последното денонощие
A A+ A++ A

Четирима мъже са се удавили през последното денонощие, съобщиха от ОД МВР Бургас за Фокус.

25-годишен мъж се е удавил в морето край къмпинг "Черноморец". Около 10.00 ч. в Районно управление "Полиция" - Созопол е получено съобщение за инцидент на плажа на къмпинг "Черноморец". От водата е извадена млада жена, с инициали Ц.В., която е реанимирана от екип на Центъра за спешна медицинска помощ. При свестяването си, жената заявява, че е влязла в морето със свой приятел. Час по-късно, от водата е извадено тялото на 25-годишния Д.Й. от Ловеч, дошъл на почивка по морето.

44-годишен мъж се е удавил в морето край Несебър. Около 07.00 ч. в Районно управление "Полиция" - Несебър е получено съобщение за удавен мъж на южен плаж до панорамния път в Несебър. Установено е, че това е 44-годишният М.М. от Сливен. Смъртта на М.М. е констатирана от екип на Центъра за спешна медицинска помощ в Несебър, като трупът е откаран за аутопсия в МБАЛ – Бургас.

39-годишен германски турист се е удавил в събота в морето край Приморско, като в момента продължава работата по изваждането на тялото му. Около 18.25 ч. снощи в Районно управление "Полиция" - Приморско, е получено съобщение за давещ се мъж на Централен северен плаж в Приморско. Установено е, че това е германският турист Г.Д., 39-годишен, пристигнал в България на 10 август, като организиран турист през ГКПП Летище Бургас, и настанен в хотел "Перла бийч" в Приморско. По данни на очевидци, туристът потънал във водата и спасителите, въпреки предприетите издирвателни действия, не могли да го открият. Трупът на мъжа е забелязан около 14.30 ч. днес, като в момента служители от Регионално гранично управдление – Царево се опитват да го извадят от морето. Работата по случая продължава от служители на Районно управление "Полиция" - Приморско.

21-годишен американски турист се е удавил в морето край Царево. Около 16.20 ч. вчера в Районно управление "Полиция" - Царево е получено съобщение за давещ се мъж на охранявания плаж в Царево на къмпинг "Нестинарка". Установено е, че това е американският турист Б.Г., 21-годишен, пристигнал в България на 8 август през ГКПП - Летище София. Трупът на мъжа е открит и изваден от водата около 18.30 ч.

#Черноморец #Несебър #Приморско #Царево

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници