Изпреварихме руснаците по покупки на имоти по Черноморието

Изпреварихме руснаците по покупки на имоти по Черноморието
Затворените комплекси са най-предпочитани и то в покрайнините на морските курорти, където е по-тихо и спокойно. Парите, които най-често даваме за втори дом, са между 50 000 и 70 000 евро. Снимка: www.hobyto.com
A A+ A++ A

За първи път от пет години българите изпреварват руснаците при покупката на ваканционен имот. Това лято брокери отчитат бум на търсещи втори дом на морето българи, съобщава Би Ти Ви.

Затворените комплекси са най-предпочитани и то в покрайнините на морските курорти, където е по-тихо и спокойно. Парите, които най-често даваме за втори дом, са между 50 000 и 70 000 евро.

„Държат да е ново. Ако случайно попаднем на оферта, която се предлага с обзавеждане, в смисъл апартаментът се препродава от предни собственици, то обзавеждането, както и вътре състоянието на апартамента, трябва да е в доста добро състояние. Българинът знае какво иска, държи на качеството, на лукса и е човек с мнение”, коментира брокерът Ангел Атанасов.

Според него, българинът все по-малко се страхува от инвестиции в имоти.

"Цените може би от последните две години са се задържали на едно ниво. Няма как да стане срив да поевтинеят още повече имотите, моментът наистина е подходящ. Според мен в бъдеще ще се качват”, допълва Атанасов.

#имоти #руснаци #Черноморие #Ангел Атанасов #Атанасов #инвестиции

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Туризъм
Последно от Туризъм

Всички новини от Туризъм »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"