“Юрая Хийп” забива във Велико Търново

“Юрая Хийп” забива във Велико Търново
Групата през 2008 година. Снимка: Уикипедия
A A+ A++ A

Легендарната група “Юрая Хийп” ще забие в събота вечерта във Велико Търново.

Рок- динозаврите ще изнесат двучасов концерт в подножието на паметника на Асеневци в старата столица. Британците пристигнаха специално за участието си на Мото рок феста, организиран от Мото клуб “Олд Бастардс” със съдействието на Общината, като част от кампанията на Велико Търново за културна столица на Европа през 2019 г., предаде "Дарик".

Грандиозното шоу на рокаджиите започва в 22,30 часа. Любопитно е, че заедно на сцената ще пеят вокалистът на групата в периода 1976 - 1979 г. Джон Лоутън и титулярът на бандата от 1986 година досега Бърни Шоу.

Джон Лоутън коментира, че между тях никога не е имало личностни проблеми и когато Бърни е зает се качва отново с “Юрая Хийп” на една сцена.

Той каза още, че с Бърни много добре си партнират от вокална гледна точка, създава се голяма химия по между им и понякога се бъркат кой е изпял съответния текст. Кой ще изпее довечера July Morning, обаче не пожелаха да кажат, за да поддържат елемента на изненада. Това, че ще пеят на мотосъбор за тях не е прецедент- правили са го и преди по целия свят. Освен това Бърни Шоу карал “Харлей Дейвидсън” и знаел всичко за моторите.

На този етап музикантите не нямат намерение да слизат от сцената, каза още Джон Лоутън.

#Велико Търново #Джон Лоутън #July Morning

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"