ЧЕЗ подари още 866 лв. на свои лоялни клиенти

ЧЕЗ подари още 866 лв. на свои лоялни клиенти
Снимка: ЧЕЗ
A A+ A++ A

ЧЕЗ изтегли поредните 25 печеливши в кампанията „Лоялността ви се отплаща”. Това съобщиха от пресцентъра на ЧЕЗ България. Така, наградените с безплатни сметки за електроенергия, станаха 500. Тази седмица победителите са от София, Плевен, Враца, Видин, Ловеч, Мездра и Перник.

„Със спечелените от клиентите през тази седмица 866 лева, общата сума на подарените от нас безплатни сметки за ток възлиза на близо 23 000 лева. До края на кампанията ни предстои да определим още 100 свои изрядни клиенти, които да зарадваме и наградим за коректността и лоялността, които проявяват“, уточни Петър Докладал, регионален мениджър на ЧЕЗ за България.

В томболата „Лоялността ви се отплаща“ участват автоматично всички битови потребители, заплащали в срок месечните си задължения през последните 12 месеца, без да е начислявана лихва. Всяка седмица, на лотариен принцип ЧЕЗ определя нови 25 печеливши. Клиентските им номера се публикуват на интернет страницата на компанията www.cez.bg, в секцията „Бъдете информирани“, а печелившите се уведомяват лично.

#ЧЕЗ #лоялни клиенти #кампания #Петър Докладал

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници