Депутати от ДПС благодарят на контрапротестиращите

Депутати от ДПС благодарят на контрапротестиращите
Контрапротестът се намира до храм-паметник "Александър Невски". Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Депутатът от ДПС Ахмед Башев излезе при контрапротестиращите, които са около сградата на парламента в петък, и им благодари за подкрепата. Това съобщи БГНЕС.

Башев обясни пред хората за актуализацията на бюджета и плюсовете от нея. Малко след него излязоха и други депутати от ДПС при контрапротестиращите, които стигнаха до сградата на парламента и подкрепят правителството.

Контрапротестиращите се намират от северната страна на Народното събрание, откъм храм-паметника "Св. Александър Невски".

Преди това мирното шествие достигна до Военния клуб и там имаше обособена буферна зона от ул. "Раковски" до централния вход на НС, където се виждаха протестиращите против кабинета.

В един момент по време на шествието преди то да премине към северната страна на парламента, се появиха 6-7 души, които скандираха "Мафия". Хората от шествието не им отвърнаха по никакъв начин. Полицаите отстраниха викащите "Мафия" и така не се стигна до сблъсъци.

Контрапротестиращите скандират "Подкрепа", "Единство". Междувременно протестиращи и контрапротестиращи са разделени от полицейски кордон, за да не се стига до сблъсъци.

#контрапротест #Александър Невски #Народно събрание #ДПС #Ахмед Башев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници