Б. Борисов: Актуализация на бюджета е абсолютно ненужна

Б. Борисов: Актуализация на бюджета е абсолютно ненужна
Според лидера на ГЕРБ, синдикатите ще се "червят", защото са подкрепили актуализацията на бюджета. Снимка: trifsnews.blogspot.com
A A+ A++ A

„Актуализацията на бюджета е абсолютно ненужна. Приходните агенции в момента събират повече приходи от планираното“, каза в парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, предаде Агенция „Фокус”.

„Вместо да се стегнат и да събират приходи, и да работят, те тръгнаха по най-лесния начин – с кредити, които да похарчат, а лихвите по кредитите и това, което след това ще се връща, главници, ги оставят на младите хора”, допълни Борисов.

„На моите приятели – синдикалните лидери, да има кажа, че с днешната си подкрепа, след една година ще се червят. Управляващите така са решили, ще го актуализират днес, а всички ние след една година ще теглим от това решение, което днес ще се вземе”, заяви лидерът на ГЕРБ.

„Разговарях с моите колеги, колкото и да е странно – ще призоваваме на протеста да не идват наши симпатизанти. Те умишлено искат да направят проблем в страната, с докарването на тези автобуси”.

#протест #Бойко Борисов #младите #колеги #бюджет #актуализация #приходи

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »