Възстановено е движението на влаковете между гарите Синдел и Повеляново

Възстановено е движението на влаковете между гарите Синдел и Повеляново
A A+ A++ A

Възстановено е движението на влаковете в участъка между гарите Синдел и Повеляново, съобщиха от пресцентъра на БДЖ. От 10:00 ч. е възстановено движението на влаковете в участъка между гарите Синдел и Повеляново; заради спряното движение преди това един бърз и два пътнически влака престояваха в гара Повеляново.

Продължава превозването на пътниците с автобуси между Повеляново и Варна, тъй като все още не е възстановено влаковото движение в участъка между гарите Езерово и Тополите от съображения за сигурност по нареждане на следствените органи, поради извършване на оглед на района на възникналия през вчерашния ден пожар в индустриален клон на гара Езерово.Всички влакове, които пътуват в посока Варна, продължават да се движат до гара Повеляново. Влаковете, които по разписания трябва да заминават от Варна, започват своето пътуване от гара Повеляново. 

До възстановяване на движението на влаковете ще продължи организацията за превоз на пътниците с автобуси. За обстоятелствата около пускането на движението на влаковете, ще бъде публикувана информация на всеки два часа.

#БДЖ #влакове #движение #Повеляново #Синдел #Варна #Езерово

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Транспорт
Последно от Транспорт

Всички новини от Транспорт »