Националите кацнаха в Скопие

Националите кацнаха в Скопие
Капитанът Ивелин Попов подкара самолета на "България Еър". Снимка: Bfuunin.bg
A A+ A++ A

Националният отбор на България пристигна в Скопие, където на 14 август от 21,45 часа ще изиграе приятелски мач с Македония на "Филип II Македонски Арена".

Всички футболисти на селекционера Любослав Пенев са здрави и след като се настаниха в хотел "Гранд Плаза", веднага направиха лека тактическа тренировка на стадион "Работнички". Тази вечер "лъвовете" ще направят официално занимание на "Филип II" от 21,30 часа българско време, а половин час преди това селекционерът Пенев ще даде пресконференция за представителите на македонските медии, съобщи сайтът на БФС.

Капитанът Ивелин Попов подкара самолета на "България Еър", който превозваше отбора до македонската столица. Звездата на руския Кубан демонстрира оптимизъм за предстоящите заключителни четири мача в световните квалификации. Той подчерта, че Любослав Пенев е човекът, успял да преобрази националния отбор.

"Откакто той ни е треньор, никой не ни е надигравал. Атмосферата е прекрасна и това се дължи на факта, че Любо не се опитва да бъде диктатор. Изслушва ни и ни позволява нормални неща в свободното време. Убеден съм в победата над Италия и вярвам в моите колеги и в треньорското ръководство", коментира Попов, който влеез в историята на клубния си тим Кубан като автор на първите две попадения за тима в европейските клубни турнири.

#Ивелин Попов #Любослав Пенев #Македония #футбол

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"