Обама: Ким Кардашиян и Канйе Уест не са американската мечта

Обама: Ким Кардашиян и Канйе Уест не са американската мечта
Според Обама децата не трябва да взимат пример от двойката Ким Кардашиян и Канйе Уест. Снимка: hicagofabulousblog.com
A A+ A++ A

Президентът на САЩ Барак Обама разкритикува публично звездната двойка Ким Кардашиян - Канйе Уест.

В интервю, което Обама дава пред журналиста Дейвид Блум за електронното издание Kindle single, държавният глава разсъждава по темата за прословутата американска мечта и споделя, че в днешно време хората са обсебени от желание за богатство и слава именно заради популярни личности като телевизионната водеща Ким Кардашиян и известния й приятел рапърът Канйе Уест.

"Американската мечта едно време включваше някои основни неща като добра работа, която дава сигурност, и добро образование. Хората смятаха, че ако работят здраво, могат да я постигнат. И не мисля, че едно време някой си е казвал: "Трябва да имам огромна къща", споделя Обама, цитиран от avtora.com.

"Нямаше такъв огромен интерес към начина, по който живеят богатите и известните. Децата не следяха ежедневно неща като например какво облича Ким Кардашиян или къде ще почива Канйе Уест, въобразявайки си, че те са символите на успеха".

Барак Обама не за пръв път изразява недоволството си от медийния шум около звездната двойка, чието богатство се оценява на 130 милиона долара.

Преди време първият чернокож президент на страната си позволи да нарече рап звездата Канйе Уест "глупак" (jackass), а първата дама Мишел Обама бе споделила, че не иска децата й да гледат риалитито на Кардашиян.

#Барак Обама #Ким Кардашиян #Канйе Уест #Мишел Обама

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"