Данаил Папазов: Не съм в спор с проф. Константинов

Данаил Папазов: Не съм в спор с проф. Константинов
Не съм в никакъв спор с проф. Константинов – това го прави някой друг. Аз нищо не твърдя, просто казвам цифрите, каза транспортният министър Данаил Папазов. Снимка: www.maritime.bg
A A+ A++ A

„Не съм в никакъв спор с проф. Константинов – това го прави някой друг. Аз нищо не твърдя, просто казвам цифрите“, каза министърът на транспорта Данаил Папазов, който присъства на официалното пускане в експлоатация на двата нови мобилни пристанищни крана на Варна – Запад, предаде Радио „Фокус” – Варна.

Министърът допълни, че според фактите през 2012 г. „Информационно обслужване” АД е на загуба с над 2 млн. лв., което се случва за първи път в историята на това дружество.

В първите няколко месеца на тази година, въпреки че два пъти са били преброявани гласовете на изборите, на референдума и на парламентарните избори, дружеството е на печалба, но отново резултатите са по-ниски в сравнение с други години. Според него за това има обективни причини.

„Една от тях е че „Информационно обслужване” дълги години поддържа системата „Делфи“, която при ползване от граждани се заплаща всяка услуга, а от 2012 г. това не се прави”, каза Данаил Папазов.

Той посочи, че „Информационно обслужване” АД обслужва и съдилищата, а не получава такси, в същото време дружеството се намира в сграда на съдилище, за която плаща наем.

#Данаил Папазов #дружество #"Информационно обслужване"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »