Фъргюсън: Бербо остава на „Олд Трафорд”

Фъргюсън: Бербо остава на „Олд Трафорд”
Димитър Бербатов набързо влезе в списъка с голмайсторите във Висшата лига, след като реализира шест попадения в рамките на последните три мача на „Манчестър Юнайтед“. Снимка: manager.bg
A A+ A++ A

Мениджърът на „Манчестър юнайтед“ сър Алекс Фъргюсън заяви, че българският нападател Димитър Бербатов остава на „Олд Трафорд“.

Това стана ясно от информация, публикувана от „Мирър“, съобщи „Дневник“. Изданието обаче не посочва дали Бербо ще подпише нов договор, или ще бъде в състава до лятото, когато изтича настоящият му контракт.

Голмайсторът на Висшата лига за миналия сезон привлече вниманието на медиите заради посещението си в Германия преди седмица. Бербатов беше сниман по време на полет от Манчестър до Франкфурт.

Изданията на Острова съобщиха, че българският нападател преговаря с „Байер“ (Леверкузен). Появиха се твърдения, че интерес към него има от „Байерн“, ПСЖ и „Анжи“.

Фъргюсън обясни, че е дал разрешение на Бербатов да пътува до Германия. Той добави обаче, че визитата не е имала нищо общо с евентуален трансфер.

„Чета тези неща и не знам откъде идват“, каза сър Алекс. Мениджърът на Бербатов Емил Данчев също заяви, че той остава в отбора.

Бербатов игра рядко за „Манчестър Юнайтед“ през сезона. Той получи възможност през декември и вкара шест гола, след което беше избран за играч на месеца от привържениците на шампионите. Въпреки това от началото на 2012 г. българският нападател отново е резерва.

Очаква се той да бъде извън титулярния състав и за гостуването на „Арсенал“ тази вечер. Букмейкърът Sportingbet дава коефициент 8.00 на Бербатов за първи голмайстор.

#Димитър Бербатов #Бербо #сър Алекс Фъргюсън #Олд Трафорд #Манчестър Юнайтед #Висшата лига #Франкфурт #Манчестър #Байер #Леверкузен #Байерн #ПСЖ #Анжи #трансфер #Емил Данчев #мениджър

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"