Попова: С Марин ни сближава любовта към България

Попова: С Марин ни сближава любовта към България
Вицепрезидентите Маргарита Попова и Ангел Марин проведоха среща след официалната церемония по встъпването в длъжност на президента Росен Плевнелиев и вицепрезидента Маргарита Попова. Снимка: БТА
A A+ A++ A

Новият вицепрезидент на България Маргарита Попова заяви, че с нейния предшественик ген. Ангел Марин имат много общи виждания за света и най-вече ги сближава любовта към България.

„Вицепрезидентът остава такъв дори и след като напусне този пост и сградата на президентството“, коментира Попова, след като разговаря с Ангел Марин на новото й работно място, предаде БГНЕС.

„Нека, след като излезете оттук, да се чуваме и мисля, че може да ми бъдете много полезен“, обърна се новият вицепрезидент към предишния.

„Аз наистина желая да работим заедно. Тук ще вляза с моя екип, но ще продължа всички хубави неща, които започнахте Вие, защото аз Ви уважавам като генерал от Българската армия, като човек родолюбец и като мой съгражданин“, каза още тя.

По думите на Попова тя и ген. Марин са от много близки населени места и имат доста общи виждания по важни въпроси като светоглед и светоусещане.

„И най-вече ни сближава това, че и двамата много обичаме България“, добави новият вицепрезидент.

Маргарита Попова разказа, че се чувства много спокойна днес, защото преди да встъпи в длъжност, няколко пъти е идвала на разговори с Ангел Марин и кабинетът на вицепрезидента й е познат и няма да се чувства в него като на чуждо място.

#Маргарита Попова #Ангел Марин #вицепрезидент #България

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"