Още 25 клиенти на ЧЕЗ спечелиха безплатни сметки

Още 25 клиенти на ЧЕЗ спечелиха безплатни сметки
Още 25 лоялни клиенти на ЧЕЗ спечелиха безплатни сметки. Снимка: offnews.bg
A A+ A++ A

Още 25 клиенти на ЧЕЗ спечелиха безплатни сметки за електроенергия в кампанията „Лоялността ви се отплаща”. Това съобщиха от компанията.

Наградени тази седмица са потребители от София, Левски, Монтана, Ловеч, Перник, Тетевен, Елин Пелин, Плевен, Благоевград и с. Ваксево, обл. Кюстендил.

„Започнахме инициативата в края на март. Желанието ни бе не само да благодарим на коректните ни клиенти, но и да ги подпомогнем ефективно. От началото на томболата до момента раздадохме 475 сметки на приблизителна стойност 22 000 лева. Предстои ни да зарадваме още 125 клиенти до края на кампанията”, каза Петър Докладал, регионален мениджър на ЧЕЗ за България.

В ежеседмичните тегления участват автоматично всички битови потребители, които са заплащали задълженията си в срок през последните 12 месеца. Компанията информира персонално всеки изтеглен клиент на посочените от него контакти за обратна връзка, а клиентските номера на печелившите участници се публикуват на интернет страницата на компанията – www.cez.bg в секцията „Бъдете информирани”.

#ЧЕЗ #България #София #Плевен #Петър Докладал #Монтана

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Енергетика
Последно от Енергетика

Всички новини от Енергетика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници