В Кюстендилско разкриха нива с канабис

В Кюстендилско разкриха нива с канабис
Криминалисти от Областната дирекция на МВР-Кюстендил са установили двама жители на село Лозно, в момент на поливане на нива с канабис. Снимка:nikolaijambol.blogspot.com
A A+ A++ A

Криминалисти от Областната дирекция на МВР-Кюстендил са установили двама жители на село Лозно, в момент на поливане на нива с канабис, съобщиха от пресцентъра на МВР, предаде Агенция “Фокус”.

Е.В. на 29 г.и Л.Е. на 35 г. отглеждали „реколтата” в дере в местността „Чифличето”, в землището на селото. Нивата била с площ около 30 кв. м., със собствен водоизточник. Криминалистите изкоренили 21 растения, които достигали височина около 2.30 м. и с листна маса около 5,2 кг.

Последвали обиски в домовете на двамата мъже. Във фамилна къща на единия служителите открили помещение, оборудвано с въздухопроводи, фолио, кварцови лампи, торове, влагомери, почва за пикиране на разсад и 3 саксии с растения, които реагирали на канабис при направения полеви наркотест.

В помещението за отглеждане на канабис в лабораторни условия е била открита и 707 гр. суха листна маса, също реагираща на канабис.

Е.В., е задържан за срок до 24 часа, а Л.Е. се e укрил и се издирва. По случая е започнато досъдебно производство, уведомена е прокуратурата.

#прокуратурата #канабис

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"