Кралското бебе вече е с натоварен график

Кралското бебе вече е с натоварен график
Кралското бебе вече е с натоварен график. Снимка: ЕПА/ БГНЕС
A A+ A++ A

Новороденият принц Джордж е само на седмица, но графикът на предстоящите му ангажименти вече се запълва, пише в. "Дейли експрес", цитиран от бТВ.

Идните седмици и месеци се очертават натоварени за кралското отроче - първото дете на херцога и херцогинята на Кембридж.

Голямото желание на принц Уилям е да отведе сина си на посещение на гроба на баба му - покойната принцеса Даяна, в имението на семейството Спенсър. Емоционалното поклонение вероятно ще бъде осъществено преди края на лятото.

Името на кралското бебе може да се приеме и като своеобразен "поклон" към бабата, която то никога няма да познава – принцеса Даяна е имала трима племенници, кръстени Джордж, Александър и Луи.

На кралския наследник предстои и първа среща с прадядо му принц Филип. Една от най-важните дати, които предстои да бъдат потвърдени в програмата на малкия принц, е тази на кръщенето му.

Очаква го и първо официално посещение - в Австралия.

Междувременно Уилям и Кейт са решени да отглеждат детето си "по техния начин". Възможно е те да нарушат традициите и първият им официален семеен портрет да бъде направен в Бъкълбъри.

#принц Джордж #принц Уилям #Кейт #Австралия #принц Филип #принцеса Даяна

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"