Поставиха химически тоалетни в новите участъци на АМ “Тракия”

Поставиха химически тоалетни в новите участъци на АМ “Тракия”
Химически тоалетни вече са монтирани в новооткрития участък на магистрала „Тракия” в отсечката от Стара Загора до Бургас. Снимка: www.obiavibg.com
A A+ A++ A

Химически тоалетни вече са монтирани в новооткрития участък на магистрала „Тракия” в отсечката от Стара Загора до Бургас, предаде btv.

„Миналата седмица пътувахме към Бургас, нямаше тоалетни и имахме доста неприятни моменти. Мъжете по-лесно могат да се справят, но жените са по-притеснени," разказва пътничка.

Семейство Стойчеви пътуват от Пловдив към Китен почти всяка седмица. „Тоалетните са много хубави. Смешно е, че появата им е новина, но все пак са нужни. В кой век живеем, трябва да има такива работи,” коментира друг пътник.

Че вече са посещавани, личи от хигиената в новите тоалетни. За броени часове тези в посока към морето, носеха белезите на балканските нрави. Пътуващите обратно явно са с по-европейско възпитание.

С трафика по магистралата расте мръсотията, изхвърлени торби с храна, бутилки и фасове. Пътните табели вече са надраскани с инициали.

#Пловдив #Китен #нрави #трафика

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Транспорт
Последно от Транспорт

Всички новини от Транспорт »