Красавиците от Lord Of The Dance по бельо в София

Красавиците от Lord Of The Dance по бельо в София
Ирландски красавици танцуват по бельо в уникалния спектакъл на Lord of the Dance на сцената на зала 1 в НДК. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Световноизвестната трупа за ирландски танци Lord of the Dance направи пореден впечатляващ спектакъл в София, като не остави празно място в зала 1 на НДК.

Близо два часа ирландските танци на знаменитите Lord Of The Dance предизвикваха истерия в пълната зала 1 на НДК в сряда вечерта, предаде БГНЕС.

Трупата избра София като спирка от есенното си турне, а шоуто впечатли не само с танц, но и с музика, костюми, звучене и красиви ирландки.

Успешната танцова трупа смеси всички изкуства в едно, тъй като сюжетът на спектакъла приличаше по малко и на театър, и на мюзикъл.

Един от най-запомнящите се моменти от представлението бе, когато русокосите ирландски танцьорки изведнъж махнаха всичко от себе си и затанцуваха само по бельо.

Характерната хореография, модерните елементи и класическите ирландски танци, пищната сценография, впечатляващите светлинни ефекти и драматичната музика не стигат да опишат великолепните танцьори, които показват на сцената най-бързите крака в света.

„Може би след нашите народни танци, уникалните ирландци остават най-възторжено посрещаното танцово шоу“, отбелязва Агенция БГНЕС.

Спектакълът Lord of the Dance вече повече от десетилетие е ненадминат по мащаби, зрелищност и продажби.

Трупа на Lord of the Dance ще има втори концерт в София в четвъртък вечерта, отново в зала 1 от 20 часа.

#Lord of the Dance #представление #Ирландия #ирландци #НДК #зала 1

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Култура
Последно от Култура

Всички новини от Култура »