Григор Димитров за Шарапова, Джони Деп и тениса

Григор Димитров за Шарапова, Джони Деп и тениса
A A+ A++ A

Григор Димитров говори пред специализирания тенис сайт Tennis Grandstand. Българинът е в чудесна форма, като продължава участието си на турнира във Вашингтон както на сингъл, така и на двойки, предаде бТВ.

За мача си с Ксавие Малис

„Тазгодишният сезон на клей беше много забавен за мен. Искам да се представя още по-добре на твърдите кортове. Обичам да играя в САЩ. На това място винаги се чувствам комфортно“.

За връзката си с Мария Шарапова

„Разбира се, по този въпрос се говори много извън корта, но в крайна сметка това е част от играта. В Англия (по време на „Уимбълдън“) имаше много подобни въпроси. Но какво мога да направя?“.

За най-запомнящия се момент на корта

„Определено има много такива моменти, но един от тях е, когато играх срещу Новак Джокович през тази година. Мисля, че това е един от моите най-запомнящи се мачове. Разбира се, не може да се забрави и двубоят срещу Рафа (Надал). Опитвам се да запазя спомена за всички подобни моменти“.

Ако не беше тенисист, щеше да се занимава с...

„Определено щеше да бъде нещо, свързано със спорта. Майка ми е бивша състезателка по волейбол. Обичам да играя футбол, волейбол, баскетбол, всякакви спортове. Много съм активен, когато разполагам с нужното време. Определено щях да бъда ориентиран в спорта, но не мога да кажа точно в кой спорт“.

С кои три световноизвестни личности би вечерял...

„Със сигурност с Джони Деп. Той е номер 1 за мен за всички времена. Още двама... моята приятелка, но аз вечерям с нея всеки ден (смее се). Може би бих вечерял с... Моника Белучи. Последният.. може би ще бъде музикант, но не мога да кажа конкретно име. Ще бъде някой от тези, които харесвам в момента“.

За най-смешната или най-лудата среща с твой фен...

„Трябва да кажа, че съм имал много такива, защото винаги правя нещо с моите фенове - раздавам автографи, подарявам им някоя тениска или накитник. От своя страна феновете винаги ми подаряват забавни неща. Веднъж получих малко плюшено мече, на което бяха написани различни послания на български. Нямам представа колко време им е отнело да го направят, но определено бяха положили много усилия. Дълго време ще го помня, бях в Азия. Там са някои от най-големите ми фенове. През една година, беше доста лудо. Всички имаха фланелка с мой автограф и бяха си направили специални такива за мачовете. Беше невероятно“.

#Григор Димитров #Шарапова #тенис #спорт

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници