Британци в София за Св. Валентин

Британци в София за Св. Валентин
„Дестинации като Франция все още са много популярни като лесно достъпна романтична почивка, но наблюдаваме голям растеж на резервациите за тези по-малко известни източноевропейски дестинации“, каза представител на компанията. Снимка: ЕПА
A A+ A++ A

Британски двойки избират Източна Европа за „романтично бягство“ по повод празника на влюбените Свети Валентин.

Компанията за отдаване на коли под наем „иРенталс“ (eRentals.co.uk) отчита нарастващо търсене за Прага, Краков и София, съобщиха от компанията, предаде БТА.

Компанията посочва, че резервациите за дестинации, сред които София в България, Прага в Чехия, Братислава в Словакия и Краков в Полша, се увеличават от година на година, тъй като романтичните пътешественици са привлечени от историята, културата и оптималното съотношение цена/качество.

„Дестинации като Франция все още са много популярни като лесно достъпна романтична почивка, но наблюдаваме голям растеж на резервациите за тези по-малко известни източноевропейски дестинации. Съчетанието на повече нискотарифни полети с изгодни хотели, ресторанти и пазаруване, изглежда, е двигателят на това търсене“, каза Брайъни Феърбеърн от „иРенталс“.

„Някои от тези дестинации също така предлагат възможност за романтична ски почивка, която няма да ги разори, с наемане на автомобил, придаващо добавена стойност към екскурзията, когато пътешествениците предпочитат да разгледат по-обширен район“, допълва той.

В момента eRentals.co.uk предлага автомобил под наем за три дни от летище София на цена 20 британски лири, от летище Краков за 40 лири и от летище Будапеща също за 40 лири.

Други места, за които е отчетено силно търсене за седмицата на Свети Валентин, са Фаро, Малта и Бордо.

eRentals.co.uk е създадена през 2006 година и е специализирана компания за отдаване на автомобили под наем, предлагаща услугата си на ниски цени в над 12 000 места по света, във всички водещи страни и туристически дестинации.

#Свети Валентин #Св. Валентин #Източна Европа #София #коли

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"