Сидеров: Членовете на КПУКИ прехвърлят отговорност върху Филип Златанов

Сидеров: Членовете на  КПУКИ прехвърлят отговорност върху  Филип Златанов
Според Волен Сидеров е очевидно, че прикриването не е могло да стане и без участие на членовете на комисията. Снимка: www.razkritia.com
A A+ A++ A

„Членовете на Комисията за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси (КПУКИ) по-скоро прехвърлят върху председателя Филип Златанов цялата тежест“, каза пред журналисти председателят на парламентарната Комисията за борба с корупция и конфликт на интереси Волен Сидеров, предаде агенция „Фокус“.

Парламентарната комисия се самосезира по случая с председателя на Комисията за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси (КПУКИ) Филип Златанов и изслуша четирима от членовете на комисията. Според Сидеров е очевидно, че прикриването не е могло да стане и без участие на членовете на комисията.

„Това не се отразява на мнението ни, че тази комисия е работила тенденциозно и избирателно, необективно и непрозрачно“, отбеляза Сидеров.

„Очевидно е имало манипулиране от страна на председателя на комисията и възможности за манипулиране, защото самият закон дава възможност на председателя – неговата администрация подготвя всички сигнали, тя ги представя, може тенденциозно да ги представя. Има условия за манипулиране на членовете на комисията“, заяви Сидеров.

#манипулиране #Филип Златанов #Сидеров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници