Лейди Гага записва новия си албум

Лейди Гага записва новия си албум
Снимка: БГНЕС, архив
A A+ A++ A

Лейди Гага обяви, че първата песен от новия й албум ще се казва Applause.

27-годишната певица ще издаде дебютното парче от дългоочаквания си трети студиен албум ARTPOP на 19 август и открехна леко завесата за почитателите си, като публикува художественото произведение към песента на страницата си в „Туитър“, предаде БГНЕС.

„Произведението за новия сингъл Applause във високо качество“, съобщи тя и допълни туита си с линк към творбата. Гага разкри още, че почитателите й ще могат да направят предварителни поръчки за албума ARTPOP, който ще излезе на 11 ноември в iTunes в деня на пускането на Applause.

Поп звездата е представена като портрет, на който лицето й е боядисано в бяло със сини петна около очите и оранжева, червена и жълта боя около устните, а косата й е покрита с черен шал.

Снимката е направена от Инес ван Ламсверде и Винод Матадин. Гага показа фотоса за първи път в сайта Women's Wear Daily, а в придружаващото интервю обясни вдъхновението си за парчето и за творбата.

„Когато гледам снимката, виждам, че има копнеж за аплодисменти. Виждам, че има празнота, която изтича на сцената, че изпълнителят изтича“, заяви певицата.

#Лейди Гага

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »