Обвиниха Бойко в дружба с престъпници

Обвиниха Бойко в дружба с престъпници
Кутев се обърна към министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов с въпроса дали са истински снимките на Борисов с Константин Циганов. Снимка: dariknews.bg
A A+ A++ A

Депутатът от „Коалиция за България“ Антон Кутев заяви в Народното събрание, че според публикация във вестник премиерът Бойко Борисов играел футбол с престъпника Константин Циганов.

Кутев се обърна към министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов с въпроса дали са истински снимките на Борисов с Константин Циганов, дали последният е екстрадиран и какво знае МВР за личността на Циганов.

Вицепремиерът Цветанов обясни, че Константин Циганов има българско гражданство, но спрямо него има заповед за експулсиране от България за срок от 10 години.

„Не мога да си представя да се появи снимка на Барак Обама как играе голф с някакъв международен дилър или на Ангела Меркал на танцова забава с убиец“, каза Кутев в отговор на доводите на Цветанов.

Вътрешният министър обаче беше категоричен, че снимки на Борисов с Циганов няма.

#Коалиция за България #Антон Кутев #Кутев #депутат #Бойко Борисов #премиер #Цветан Цветанов #министър на вътрешните работи #Константин Циганов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"