Първанов: Докарали сме я дотам депутатите да не могат да излязат от парламента

Първанов: Докарали сме я дотам депутатите да не могат да излязат от парламента
Институция в положение на блокада е знак за това, че доверието наистина е твърде ниско, коментира Първанов. Снимка: skandalno.net
A A+ A++ A

„Проблемът е в това, че сме я докарали дотам депутатите да не могат да излязат от парламента. Те работят в обсада”, заяви бившият президент Георги Първанов на събора на БСП на Бузлуджа, предава БНТ.

Институция в положение на блокада е знак за това, че доверието наистина е твърде ниско, коментира още той.

По-рано тази сутрин пътят на червените симпатизанти към Бузлуджа беше съпроводен от протестиращи срещу властта край Габрово.

Демонстрацията премина мирно, в присъствието на жандармерия, като движението от и към Шипка не беше възпрепятствано.

В знак на възмущение от отношението на управляващите към недоволните, граждани подредиха изложба. Акцент в нея бяха кондомите и тоалетната хартия, с които асоциираха делата им.

„Когато мислим за изборите, в същото време е важно да се постигне и консенсус по това как би изглеждал един евентуален служебен кабинет – говоря за времето не преди май месец, защото другото е катастрофа за страната. Смятам, че по-рано не биха могли да бъдат, а вече дали ще има две в едно, това зависи от волята, от готовността и на протестиращи, и на онези, които са в институциите“, каза още Гепрги Първанов.

#Георги Първанов #БСП #Бузлуджа #протести #правителство

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »