Мирослав Найденов: Борисов искаше да изгони Фидосова, но Цветанов я пазеше

Мирослав Найденов: Борисов искаше да изгони Фидосова, но Цветанов я пазеше
Найденов бе категоричен, че има хора от сегашната структура на ГЕРБ, които биха се присъединили към новия политически проект. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Обществеността знаеше, че Искра Фидосова не правеше една стъпка без Цветан Цветанов. Знаете ли какво ще се случи, ако някой намери тефтерчето на шефа на СДОТО, на шефа на БОП? Аз бях в много обтегнати отношения и с Цветанов, и с Фидосова, коментира бившият министър на земеделието Мирослав Найденов пред Нова телевизия.

„На всички е ясно, че Фидосова не го е направила сама, направила го е под ръководството на Цветанов. Тя си позволяваше да вдига телефона на Борисов, да се разпорежда от негово име. Всички редакции на законодателство са минавали през нея, преди да влязат в Народното събрание, тъй като тя беше председател на Правната комисия. Борисов правеше опити във времето назад да я отстрани, но Цветанов я пазеше“, бе категоричен Найденов.

Бившият министър обясни, че Бойко Борисов не е дал ГЕРБ на хората, а на Цветанов, затова резултатите са налице. Така Найденов коментира новия политически проект, в който ще влязат отцепници от ГЕРБ.

„С този политически проект ние искаме да дадем тази част от ГЕРБ, която не е на Цветанов, на хората. Ние носим греховете на плещите си. Затова искаме да дадем този нов проект на хората. Искаме и ако можем, да изкупим част от вината. Политическият проект има различни начини на финансиране, но когато се стигне до това, ще бъдат обсъдени начините на финансиране и те ще бъдат публични“, обясни Найденов.

Той бе категоричен, че има хора от сегашната структура на ГЕРБ, които биха се присъединили към новия политически проект.

#Мирослав Найденов #Искра Фидосова #Бойко Борисов #Цветан Цветанов #Найденов #Фидосова #Цветанов #Борисов #ГЕРБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"